Kamil Koç Turizm Otobüsü Yozgat’ta Kaza Yaptı: Şoförün Kalp Krizi Sonucu 12 Kişi Hayatını Kaybetti

12 kişi kazada hayatını kaybetmişti: Facianın sebebi kalp krizi çıktı

Sivas’tan İstanbul’a gitmekte olan Kamil Koç Turizm’e ait otobüs, geçtiğimiz pazar gecesi Yozgat Şeker Fabrikası yakınlarında yaşanan bir kaza sonucu 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada, şoför Adem Tatlısu (63) ve 11 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.

Yapılan incelemeler sonucunda kazanın, otobüs şoförü Adem Tatlısu’nun seyir halindeyken kalp krizi geçirmesi sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Otopsi raporu, Tatlısu’nun kalp krizi geçirdiğini doğruladı. Kazanın olduğu anlarda otobüs içindeki kamera kayıtlarında, şoförün aniden elini kalbine götürdüğü ve sonrasında direksiyon başında baygınlık geçirdiği anlaşıldı. Bu görüntüler, aile üyelerine gösterildi.

Ölen şoför Adem Tatlısu’nun büyük oğlu İsa Tatlısu, “Resmi makamlar, babamın kalp krizi sonucu öldüğünü, kazadan önce zaten vefat ettiğini, ardından da kaza yaptığını bildirdi” şeklinde konuştu.

Tatlısu, babasının uzun yıllardır otobüs şoförlüğü yaptığını söyleyerek, “Bildiğimiz bir kalp rahatsızlığı yoktu. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı vardı” dedi.