Kara Yolunda Kaza: Astsubay Adayı Kaybetti

KKTC'de görev yapan uzman çavuş, kazada hayatını kaybetti




Kaza Haberi

Kaza Haberi: Astsubay Adayı Hayatını Kaybetti

Dün akşam saatlerinde Akdoğan-Vadili kara yolunda meydana gelen kaza sonucu, Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm’ün kontrolünü yitirdiği otomobili, karşı yönden gelen İsmail Kaya yönetimindeki araçla çarpıştı. Kaza sonucunda Ürüm ve diğer araçtaki İsmail Kaya, Ayşe Bayır Kaya ve Mustafa Efe Kaya yaralandı ve Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan, evli olan Uzman Çavuş Ürüm, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ürüm’ün ölüm haberi, Selendi ilçesi Zafer Mahallesi’nde yaşayan annesi Dudu Ürüm ve 2 aylık hamile eşi Kübra Ürüm’e ulaştı. Haberi alan Dudu Ürüm ve gelini Kübra Ürüm’e sağlık ekibi tarafından yardım edilirken, yakınları da taziye ziyaretine geldi.

Uzman Çavuş Sefa Ürüm’ün astsubay olmak için kursa katılacağı öğrenildi. Ürüm, astsubaylık sınavını kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki birliğinden ayrılacak ve Balıkesir’deki kursa katılmak için hazırlıklarını yapıyordu.

Cenazenin önce İzmir’e uçakla getirileceği, ardından kara yoluyla memleketi Manisa’nın Selendi ilçesine götürülüp yarın öğlen toprağa verileceği bildirildi.