Karabağlar’da Taciz İddiası: Kız Çocuğu Cinsel Tacize Uğradı

Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, T.A. adlı şahıs, kuzenini ziyarete gittiği sırada kızı İ.N.’yi iddiaya göre cinsel tacize maruz bıraktı. İ.N., durumu ailesine aktardı ve ailenin suç duyurusunda bulunmasıyla T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. T.A., Bayraklı ilçesindeki saklandığı adreste polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Gözaltına alınan T.A.’nın işlemleri devam ederken, İ.N.’nin yaşadığı taciz olayını bir arkadaşına anlattığına dair mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin mesajında “Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.” ifadelerine yer verdiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Detaylar için emniyet yetkililerinden açıklama bekleniyor.

Kız çocuğuna taciz iddiası: Şüpheli gözaltına alındı

Karabağlar’da Bir Kıza Taciz İddiası

Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, T.A. isimli kişi, kuzenini ziyarete gittiği sırada kızı İ.N.’yi iddiaya göre taciz etti. İ.N. durumu ailesine bildirdi ve aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. T.A. hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattılar.

T.A., Bayraklı ilçesindeki bir adreste saklandığı sırada polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Gözaltına alınan T.A.’nın işlemleri devam ederken, İ.N.’nin yaşadığı taciz olayını arkadaşına anlattığına dair mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin mesajında “Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.” ifadelerine yer verdiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Emniyet yetkilileri, konuyla ilgili detaylı bilgi vermedi.