Kavacık Mahallesinde Motosiklet Kazası: Acı Veren Kayıp

Eski Kızılay Başkanı Kınık'ın kızı kaza yaptı: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kavacık Mahallesinde Motosiklet Kazası: Bir Genç Hayatını Kaybetti

9 Temmuz Salı günü saat 13.30 sıralarında Kavacık Mahallesi’nde meydana gelen kaza, büyük üzüntü yarattı. 34 FKJ 390 plakalı otomobilin sürücüsü Fatma Zehra Kınık’ın, kasksız halde seyir halindeyken kullandığı 34 HUT 980 plakalı motosiklete çarpması sonucu yaşanan kazada, motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk ve arkadaşı Batın Barlas Çeki ile kaldırımdaki iki yaya yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ambulans ve polis ekipleri tarafından yaralılar hastanelere kaldırıldı. Maalesef, kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazaya İlişkin İnceleme Devam Ediyor

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kaza anı da bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin çarpma anı ve ardından kaldırımdaki yayalara çarpması yer alıyor.

Kazayı gören bazı tanıklar, motosiklette kask bulunmadığını ve bu durumun kazanın seyrini değiştirdiğini belirtti. Gülseren Çakmak, “Motorda iki genç delikanlı kaskları yoktu. Keşke kaskları takılı olsaydı” derken, Nail Akgün ise yaşananları şu sözlerle aktardı: “Motor fırladı, arkadaki yolcu düşüp kafasını taşa vurmuş. Motor da kahvecinin önündeki iki yayaya çarpıyor. Arkadaki yolcunun hayatını kaybettiği söyleniyor. Motordakilerin maalesef kaskı yoktu.”

Kaza sonucu hayatını kaybeden genç için başsağlığı diliyor, kazada yaralananlara acil şifalar temenni ediyoruz.