Kazada Kaçan Sürücüye Ait Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul'daki korkunç kaza kamerada: Önce otomobile sonra yaya çarpıp kaçtı

Kazanın meydana geldiği tarih 1 Temmuz’dur ve saat 12.00 civarında gerçekleşmiştir. İstanbul’un Kazım Karabekir Caddesi’nde seyir halinde olan bir sürücü, aracının kontrolünü kaybetti ve önce yol kenarında park halindeki bir otomobile, ardından da bir yayaya çarptı. Kadın yayadan savruldu ve yerde düştü. Sürücü, olay yerinden hiç geri bakmadan kaçtı. Çevrede bulunanlar hızlı bir şekilde düşen kadının yardımına koştu. Kadın, kazadan şok geçirdi ancak sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışmalara başladı.

Kazanın güvenlik kamerası tarafından anlık olarak kaydedildiği gözlendi. Görüntülerde, kaza olmadan önce bastonuyla yardım alarak yürüyebilen yaşlı bir kişinin araca bindiği ve aracın hareket etmesinin ardından kazanın meydana geldiği görüldü. Görüntülerde, aracın çarptığı kadının yere düşmesi de açıkça görülüyor. Kaza anında yol kenarında bulunan çiçeklerin de etkisiyle sağa sola savrulduğu görülmektedir.

Kazayla ilgili olarak esnaftan Bayram Demir, şunları belirtti: “Biz içeride oturuyorduk, araç caddeden gelerek park halindeki araca çarpıyor ve ardından kadına çarpıyor. Kaza sonrasında kaçıp gitti, bu normal bir şey değil. Kadın hayatını kaybedebilirdi veya daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Sürücü, vurduktan sonra kaçmayı tercih etti. Kadının sağlık durumu iyi görünmüyordu, ancak hastaneye gitmedi. Bu durum bizi endişelendiriyor, dükkanımızın önünde oturmak ve araçlarımızı buraya çekmekten korkuyoruz, aynı şeyin tekrar başımıza gelmesinden korkuyoruz.”