Kemal Sunal’ın Motosikleti Hatay’da Satılacak

'Doktor Civanım filmindeki motosiklet bende' deyip bu anlamlı kararı aldı

Kemal Sunal’ın Ünlü Motosikleti Hatay’a Getirildi

Türk sinemasının efsanevi oyuncusu Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı ‘Doktor Civanım’ filminde kullanılan 1971 model sepetli motosiklet, turizm rehberi Ali Meftunzade tarafından depremzedelere destek olmak amacıyla Hatay’a getirildi. Antakya ilçesindeki kendi garajında sergilenen motosiklet, 5 yıl önce Tuna Ercun’dan satın alındığı iddia ediliyor.

Depremin en çok hasar verdiği Hatay’da düzenlenecek organizasyonda motosiklet açık artırma ile satışa çıkarılacak ve elde edilen gelir depremzedelere destek olmak amacıyla kullanılacak. Meftunzade, “Türk sinemasının yıldızı ve tek koleksiyon parçası olan ‘Doktor Civanım’ın sahibiyim. Motosikletimizi Hatay’daki çocuklara destek olmak için açık artırmaya çıkarıyoruz” şeklinde konuştu.

Mefunzade ayrıca motosikletin filmdeki plakanın hala üstünde olduğunu belirterek, “Gördüm, beğendim ve aldım. Motosikletimizi bu güzel organizasyon için satışa çıkardık. Depremzedelere destek olmak amacıyla Hatay’a getirdik ve çocuklarımızın moralini yükseltmek istiyoruz” dedi.