Kıskançlık ve Aşkın Korkunç Sonu! Ankara ve İstanbul’da Yaşanan Cinayetler Şok Etti!

Katiller ayrı suç aletleri aynı! Bıçakla katledildiler

Nallıhan, Ankara’da dün gece maden işçisi Uğur Çalık (29) ile boşanma aşamasındaki eşi Suzan Çalık (26) arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma, Uğur Çalık’ın kendisini aldattığı gerekçesiyle büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında Uğur Çalık, çocuklarının annesi Suzan Çalık’ı göğsünden bıçakladı. Uğur Çalık da kavgada yaralandı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Suzan Çalık’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın tanığı olan anne Safiye Gideroğlu (53), şunları söyledi: “Kızım daha önce eşini başka bir kadınla yakalamıştı. Kızım ayrılmak istedi, ancak damat buna karşı çıktı. Kızım sürekli tehdit ve hakaretlere maruz kaldı. Bizimle de aynı şekilde ilgileniyor. Diğer 2 kızıma da aynı şeyleri yapmıştı. Adalet istiyorum. Bayramda köye geldiklerinde kızımı dövdü. Umarım bu sefer şikayetçi oluruz.”

Bu arada İstanbul Küçükçekmece’de başka bir olay yaşandı. Gönül Er (46), 5 ay önce nişanlandığı Murat Edepli’ye (50) ayrılmak istediğini söyledi. Ancak Edepli, ayrılmak istemeyerek Er’in evine ve iş yerine giderek onu rahatsız etmeye başladı. Bir tartışma sonucunda Edepli, nişanlısı Er’i bıçaklayarak ciddi şekilde yaraladı ve ardından kaçtı.

Suzan Çalık’ın kız kardeşi Y.G., daha önce kız kardeşine tacizde bulunan ve ablaya şiddet uygulayan Edepli olduğunu iddia etti.

Olay yerinde yaşamını yitiren Gönül Er’in cesedi, polis ve sağlık ekiplerinin çağrılması sonucu bulundu. Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kaçan Murat Edepli’yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.