Kocasinan İlçesinde Ölümcül Kaza: Motosiklet ve Araba Çarpıştı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Dün saat 15.30 sıralarında Kocasinan ilçesinde, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında S.Ü.’nün (21) kullandığı 38 DA 200 plakalı otomobil, Mehmet Özçelik’in yönetimindeki 07 BAA 985 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Özçelik hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve diğer yolcular yaralandı.

Olay sonrasında polis ve sağlık ekipleri hemen kaza yerine sevk edilirken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Mehmet Özçelik’in cenazesi ise otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Özçelik’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Hulusi Akar Camisi’ne getirildi. Özçelik’in 2 ay önce işe başladığı ve askere gitmek için para biriktirdiği öğrenildi.

Kazaya ilişkin konuşan Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Halil Özsoy, “Bugün Mehmet kardeşimiz için buradayız. Biz sadece paket taşımıyoruz, can da taşıyoruz. Trafikte biraz daha saygılı olunmasını talep ediyoruz” dedi.

Kazada hayatını kaybetmişti.. Acı detay ortaya çıktı: Askerlik için harçlık biriktiriyormuş

Kocasinan İlçesinde Meydana Gelen Kazada Tehlikeli Bir Çarpışma Yaşandı

Dün saat 15.30 sıralarında Kocasinan ilçesinde, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda trafik kazası meydana geldi. S.Ü.’nün (21) kullandığı 38 DA 200 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek aynı yönde seyreden Mehmet Özçelik’in yönetimindeki 07 BAA 985 plakalı motosiklete çarptı. Savrulan motosiklet, kaldırımda yürüyen bir bebek arabasıyla kadına ve bir yayaya çarptı. Kaza sonucunda, kurye olarak çalışan motosiklet sürücüsü Mehmet Özçelik hayatını kaybederken, otomobil sürücüsüyle birlikte bir çocuk ve üç kişi yaralandı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, çevredekilerin ihbarıyla sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi. Motosiklet sürücüsünün cenazesi ise otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

Mehmet Özçelik’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alınarak Hulusi Akar Camisi’ne getirildi. Özçelik’in 2 ay önce işe başladığı, yakında askere gideceği ve para biriktirdiği öğrenildi.

Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Halil Özsoy, Özçelik’in cenazesine katılarak “Bugün Mehmet kardeşimiz için buradayız. Allah rahmet eylesin. Birilerinin bu tür kazaları önlemesi ve herkesin kuryelik yapmasını engellemesi gerektiğine inanıyoruz. 2 ay önce işe başladı. Askere gitmek için para biriktiriyordu. Diğer sürücülerin trafikte kuryelerin varlığına dikkat etmelerini istiyoruz. Biz sadece paket taşımıyoruz, can da taşıyoruz. Bu bilinci herkesin edinmesini istiyoruz. Trafikte biraz daha saygılı olunmasını talep ediyoruz, başka hiçbir şey istemiyoruz” şeklinde konuştu.