Korku Dolu Kaza Anı Saray Sokak’ta!

Kağıthane'de kaza: Motosiklet sürücüsü 2 saniye ile kurtuldu

Olay, Harmantepe Mahallesi Saray Sokak’ta geçtiğimiz perşembe saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Otomobil sürücüsü Yusuf Lafcı’nın, yokuş aşağı ilerlerken aracın hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazada, Lafcı’nın direksiyonu sola çevirerek cami duvarına çarpmamak için yan sokağa yönelmeye çalıştığı belirtildi.

Araç, Lafcı’nın çabalarına rağmen park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra savrulup kaldırımda sandalyede oturan bir kişiye çarptı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan bir kadının kolu kırılırken, sürücü ile kaldırımda oturan kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza öncesi, park halindeki otomobilin önünde kısa bir mola veren bir motosiklet sürücüsü ise olası bir felaketten saniyelerle kurtuldu. Kontrolden çıkan aracın neden olduğu kazadan birkaç saniye önce hareket eden motosiklet sürücüsü, mucizevi bir şekilde kazayı atlattı.

Kaza anında kaldırımda bulunan Ethem Kurukaya, olayı şu şekilde anlattı: “Aracın gaza basarak geldiğini gördüm. O sırada ‘Eyvah’ dedim. Ancak bu araca vurdu. Kimseye bir şey olmadığı için sevindik. Burada çocuklar da vardı. Can kaybı yaşanmaması sevindiriciydi. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Şoför ve diğer kadın yolcu ise ayaktaydı. Kazanın nasıl gerçekleştiğini bile anlayamadım” dedi.

Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.