Korkunç Aile Tragedyası: Babasını ve Ağabeyini Öldüren Kadir Pekdemir

Babası ve ağabeyini öldürmüştü... Nedeni belli oldu! Cinayetlerden sonra arkadaşıyla çay içmiş

Kadir Pekdemir, Babasını ve Ağabeyini Öldürdü, Evlerini Ateşe Verdi

Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda yangın ihbarına giden ekipler, yangını kontrol altına aldıktan sonra içeriye girdiklerinde baba Süleyman Pekdemir (60) ve oğlu Muhammet Pekdemir’in (35) yanmış cesetleriyle karşılaştı.

Olayın faillerinden Kadir Pekdemir’in, babası ve ağabeyini öldürme sebebi ise parasızlık oldu. İfadesinde, “Babam ve ağabeyim bana para vermedikleri için tartıştık ve onları öldürdüm” şeklinde itiraflarda bulundu.

Kadir Pekdemir, jandarma tarafından Kızılca Mahallesi’nde yakalandıktan sonra yapılan sorgulamada ilk başta “Bıçakla öldürdüm” demiş ardından ise “Tüfekle vurdum” şeklinde çelişkili ifadeler vermiştir.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen cinayet zanlısı, annesi ve kız kardeşini de planladığı belirtilen cinayetten zamanında yakalanarak tutuklanmış ve cezaevine gönderilmiştir.

Otopsi işlemlerinin ardından Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in cenazeleri, Aydoğdu Mahalle Mezarlığı’nda yan yana defnedilerek son yolculuklarına uğurlandı.