Korkunç Kaza Pozantı-Ulukışla Yolunda!

Niğde'de feci kaza! Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti




Kaza Haberi

Korkunç Kaza Pozantı-Ulukışla Yolunda!

Dün gece saat 23.30 sularında Pozantı-Ulukışla arasındaki Darboğaz mevkisinde korkunç bir kaza meydana geldi. Mehmet Yaşar Kılınç’ın kullandığı 01 PF 509 plakalı otomobil ile H.K. yönetimindeki 01 Y 2868 plakalı kamyon ve Ü.Ç. idaresindeki 20 LJ 016 plakalı TIR çarpıştı.

Olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Yaşar Kılınç, eşi Vesile Kılınç ve kızları Ebru Kılınç hayatını kaybetti. Ağır yaralanan çocukları Eymen ve Ekim Kılınç ile TIR şoförü Ü.Ç. ve TIR’da bulunan bir kişi hastanelere sevk edildi.

Kaza sonrasında Niğde Valisi Cahit Çelik ve İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Ulukışla Kaymakamı Yunus Köse’den bilgi almak üzere olay yerine geldi. Vali Cahit Çelik, kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti. Çelik, “Olayın başından beri jandarma, emniyet, sağlık ve AFAD ekiplerini olay yerine yönlendirdik. Yaralılarımız hastanelerde, durumlarından ikisi ağır, diğerleri ise iyi. Ağır yaralılarımızı başka hastanelere sevk edebiliriz” dedi.

Trafik akışının bir süre kapatıldığı yol, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.