Korkunç Olay: Damla Dakım, Kasten Öldürülerek Hayatını Kaybetti

Cezavinden izinli çıkıp Damla Dakım'ı katletmişti! Korkunç detaylar: 47 yerinden bıçaklamış

Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Neşeli Sokak’ta, perşembe saat 22.00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Haberimize göre, geçtiğimiz pazartesi günü izinli çıktığı cezaevinden dönen Neşet Güneş, dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım ile telefonda yaşadıkları tartışma sonucunda büyük bir kavgaya girişti. Bu kavga esnasında Neşet Güneş, mutfaktan aldığı bıçakla saldırarak Damla Dakım’ın göğsünden, boynundan ve sırtından ciddi şekilde yaraladı. Neşet Güneş olaydan hemen sonra kaçarken, komşuların yaşanan gürültü ve yardım çığlıkları üzerine polis ekiplerine haber verildi. Hızla olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yapmak için harekete geçti. Ancak ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Damla Dakım kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis, kaçan Neşet Güneş’in yakalanması için çalışmalara başladı. Onu saklandığı evde bulan polis, gözaltına aldı. Emniyette verdiği ifadesinde Neşet Güneş, Damla Dakım’ın başkasıyla mesajlaşmasının ortaya çıktığını ve kendisini aldattığını düşündüğü için onu öldürdüğünü öne sürdü. Neşet Güneş’in adliyeye sevk edilmesinin ardından mahkeme tarafından tutuklanması kararlaştırıldı.

Damla Dakım’ın otopsi raporu ise dehşete düşürdü. Rapora göre, Damla Dakım’ın vücudunda toplamda 47 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Bunun yanı sıra daha önce de şiddet gördüğü için Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne başvurduğu ortaya çıktı. Damla Dakım’ın cenazesi dün aynı mahallede bulunan Atabey Mezarlığı’nda defnedildi.