Korkunç Olay Erdemli’yi Sarsıyor: Anne ve Oğul Alevler İçinde Hayatını Kaybetti

Yangının altından cinayet çıktı... Bütün aileyi yakmış

Erdemli’de Korkunç Olay: Anne ve Oğul Alevler İçinde Hayatını Kaybetti

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı İlemin Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda, çiftçi Neşet Kaya’ya ait evde çıkan yangın sonucu Neşet Kaya’nın eşi Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah Kaya yanarak hayatını kaybetti. Komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, yangını söndürdü ancak evde Nurgül Kaya ve Emrullah Kaya’nın cesetleri bulundu. Olayın ardından yanan eve 5 kilometre uzaklıkta otomobil yangını ihbarı alındı ve itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yapılan incelemede, otomobilde bulunan Neşet Kaya’nın da hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay sonrasında Neşet Kaya’nın eşi ve oğlunun cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler, İlemen Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Halil Evcibağ isimli şüpheli, olayla bağlantılı olarak gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada, Evcibağ’ın evdeki Nurgül Kaya’nın parmağındaki altın yüzüğü çaldıktan sonra evi yakıp, Neşet Kaya’yı bıçakladığı ortaya çıktı. Evcibağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın baş şüphelisi Halil Evcibağ’ın çaldığı altın yüzüğü kuyumcuda bozdurduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.