Korkunç Olay: Eski Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Yüsra Binnaz'ı eski eşi katletmişti! Sosyal medya paylaşımları yürek burktu: Bergen hayatımı görse benim filmime gelir

Aksaray Mahallesi’nde 22 Haziran’da yaşanan korkunç olayda, Enes Eyüp Koca eski eşi Yüsra Binnaz Çimtay’ın yaşadığı eve giderek tartışma çıkardı ve Çimtay’ı bıçakladı.

Olay esnasında Enes Eyüp Koca, beraberinde getirdiği bıçakla Çimtay’ı 10 kez yaraladı. Olayın bildirilmesi üzerine hemen sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi ve Yüsra Binnaz Çimtay, Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Koca ise polis tarafından gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

Çimtay, 9 gün süren mücadelesine rağmen hastanede hayatını kaybetti ve cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Çimtay’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bazı mesajlar da dikkat çekti: ‘Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm’, ‘Bergen benim hayatımı görse, o benim filmime gelir bence’, ‘Artık okunmayan bir hikayede noktayım’.

Çimtay’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Asri Mezarlık’ta defnedildi. Elazığ’da yaşanan bu trajik olayda, Çimtay’ın cenazesine ailesi, yakınları, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve birçok vatandaş katıldı. Çimtay’ın sınıf öğretmeni olduğu ve atanmayı beklediği bilgisi de ortaya çıktı.