Korkunç Olay! İzmir’de Boşanma Süreci Kan Döktü

İzmir'de öğretim görevlisi dehşeti: Çocuğunu ve kayınvalidesini öldürdü, eşini ağır yaraladı

Bornova ilçesinde yaşanan olay, saat 09.30 sıralarında Atatürk Mahallesi 879 Sokak’ta gerçekleşti. Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, kanser tedavisi gören eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz’ın evinin önüne geldi. Boşanma sürecinde oldukları bilinen çift, burada karşılaştı.

Yusuf Yılmaz, kızı Linda Yılmaz’a, kayınvalidesi Dilek Uzelli’ye ve eşi Derya Uzelli Yılmaz’a tabancayla ateş etti. Daha sonra ise aynı silahı kendine doğrultarak intihar etti. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese yönlendirildi.

Maalesef, Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli hayatını kaybetti. Derya Uzelli Yılmaz ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumu ciddi olarak değerlendiriliyor.

Yusuf Yılmaz’ın kanser tedavisi için yurt dışında bulunduğu ve bu süre zarfında çiftin boşanma sürecinin karmaşık bir şekilde ilerlediği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, Yusuf Yılmaz’ın üzerinden 4 adet ruhsatsız tabanca çıktığı belirlendi ve bu durumda diğer silahlardan birini kullanmayı planladığı değerlendirildi.

Olay yerindeki incelemeler hala devam ederken, soruşturma başlatıldı. Yaşanan bu üzücü olayın sebepleri ve detayları henüz netleşmedi.