Korkunç Olay İzmir’i Sarsıyor

Ceylin, Cemre, Nira ve Hiranur’a zeytinlikte baba kurşunu

Türkiye, İzmir Bornova’da Sarsıcı Bir Olayla Sarsıldı

Dün Türkiye, İzmir Bornova’dan gelen acı bir haberle sarsıldı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Vesim Şimşek’in eşi Naciye Şimşek ile 2.5 ay önce boşanma davası açtığı ve ayrıldığı biliniyordu. Ancak dün sabah saatlerinde yaşanan olay herkesi derinden etkiledi.

Vesim Şimşek, eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girdiği iddia edilen bir durumda, yanında kalan çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hiranur’u (11) uykularından uyandırarak “Sizi annenize götüreceğim” diyerek evden çıkardı. Ancak çocukları beklenmedik bir yer olan kendi zeytinliğine götürdü.

Baba zeytinlikte, yanında getirdiği tabancayla çocuklarını kurşun yağmuruna tuttu. Ceylin, Cemre ve Nira kanlar içinde yere yığılırken, Hiranur yaralı halde kaçmayı başardı. Vesim Şimşek ise bir yakını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini söyledi. Ardından aynı tabancayı başına dayayarak yaşamına son verdi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira’nın cansız bedenlerini bulurken, Hiranur’un ağır yaralı olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Ancak Hiranur maalesef hayati tehlikeyi atlatamadı. Vesim Şimşek’in bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı ve bir süre önce sol gözünde görme kaybı yaşadığı da belirtildi. Haberin devamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.