Kozmetik Firma Sahibine Silahlı Saldırı: Ölüm Olayı

Kemal Çağlar Temel'in öldürülmesine ilişkin gözaltındaki 17 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kozmetik Firma Sahibi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

11 Eylül Çarşamba günü saat 11.00 sularında Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi’nde bulunan bir kozmetik ürünleri satan firmanın önünde trajik bir olay meydana geldi. Firmanın kurucusu Kemal Çağlar Temel, motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, tabancayla 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Maalesef, başından vurulan Kemal Çağlar Temel, olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda, cinayetin azmettiricisinin Osman adıyla tanınan Boran Deniz olduğu tespit edildi. Saldırının gerçekleştirildiği kişinin ise Şahin Şimşek olduğu belirlendi. Ayrıca, M.T.D. ve G.B.’nin saldırı sırasında gözcülük yaptığı ortaya çıktı. Toplam 17 şüpheli, cinayette yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan operasyonlarda cinayette kullanılan silah ile birlikte 10 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, polis yeleği ve çelik yeleğe el konuldu. Gözaltına alınan 17 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.