Laleli’de Sulama Kanalında Ölü Bulunan Kadının Cinayetinde İtiraf Geldi

Üvey annesini boğarak öldürüp sulama kanalına atmıştı! Korkunç detay ortaya çıktı

Laleli Mahallesi’nde geçtiğimiz 24 Haziran akşamı, saat 21.00 sıralarında bir sulama kanalında hareketsiz yatan bir kadın tespit edildi. Durumu fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri, su seviyesinin düşük olması nedeniyle çamurlaşan kanaldan çıkarılan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kimlik tespiti yapılamayan kadının cesedi, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Polis, yaptığı araştırmalar sonucunda kadının Şengül Keleş olduğunu belirledi. Keleş’in 6 ay önce eşinden ayrılarak 11 yaşındaki kızıyla birlikte başka bir eve taşındığı tespit edildi. Keleş’in boşanma sürecinde olan eşi Yavuz Keleş ve üvey oğlu Özgür Keleş, şüpheli durumları nedeniyle gözaltına alındı.

Soruşturma sırasında, Özgür Keleş’in üvey annesini öldürdüğünü kabul ettiği ortaya çıktı. Emniyette verdikleri ifadede Özgür Keleş, “Şengül Keleş’i evin önünde araçta boğarak öldürdükten sonra sulama kanalına attım” dedi. İşlemlerinin ardından şüpheliler adliye sevk edildi. Özgür Keleş, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı, babası Yavuz Keleş ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Şengül Keleş’in sürekli olarak Özgür Keleş’ten şiddet gördüğü ve bazen hastaneye tedavi için başvurduğu ortaya çıktı. Şengül Keleş’in cenazesi, Ulukışla köyünde toprağa verildi ve kızı da yakınlarından alınarak devlet korumasına alındı.

Dahası, Özgür Keleş’in Şengül Keleş’in 11 yaşındaki kızını taciz ettiği için önceki evliliğinden dolayı gözaltına alındığı ve 6 ay hapis cezası çektiği öğrenildi. Anne Keleş’in son anda şikayetini geri çekmesi nedeniyle Özgür Keleş serbest bırakıldı. Ancak, Keleş’in üvey annesini öldürdükten sonra mahkemede “İntikamımı aldım” dediği ortaya çıktı.