Lazio, Son Dakika Golüyle Atletico Madrid’e Beraberliği Getirdi

Lazio’yu 90+5’te kaleci Provedel’in golü kurtardı: 1-1 ·

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması heyecanı dünkü maçlarla başladı. Lazio, Atletico Madrid karşısında kalecisi sayesinde beraberlik elde etti: 1-1. Konuk takım, 29. dakikada Rivas’ın golüyle 1-0 öne geçti. İtalyan ekibi ise beraberlik için büyük çaba sarf etti ve 90+5. dakikada kalecisi Ivan Provedel’in golüyle 1-1’e ulaştı. Atletico’da milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü kadroda yer almadı.

Dün oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şu şekildeydi: E Grubu’nda Feyenoord, Celtic’i 2-0 yendi. F Grubu’nda Milan, Newcastle United’la 0-0 berabere kaldı. PSG, Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup etti. G Grubu’nda Manchester City, Kızılyıldız karşısında 3-1 galip geldi. Young Boys, Leipzig’e 1-3 mağlup oldu. H Grubu’nda Barcelona, Royal Antwerp’i farklı bir skorla 5-0 yendi. Shakhtar Donetsk ise Porto’ya 1-3 mağlup oldu.

Lazio’nun beraberlik golü için sahneye çıkan Provedel’in performansı büyük bir etki yarattı ve takımına bir puan kazandırdı. Maçın son dakikalarında yaşanan bu golle Lazio, önemli bir sonuç elde etti. İşte o an: [Görüntüye yer ver]