Lise Öğrencileri Arasında Çıkan Kavga Sonucu İki Genç Yaralandı

Küçükçekmece'de korkunç olay! Lise öğrencisi kendisine tokat atan arkadaşlarına tabancayla ateş etti: 1'i ağır 2 yaralı

Pazar günü saat 15.30’da Tevfikbey Mahallesi’nde ilginç bir olay meydana geldi. Lise öğrencisi 7 arkadaş, sokakta buluştuğunda, maalesef bir kavga çıktı. B.G. adlı genç, arkadaşıyla kız arkadaşları nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüdü ve B.G., arkadaşının kendisine tokat atmasıyla sinirlendi. Aniden belinden tabancasını çeken B.G., arkadaşlarına ateş ederek onları kovalamaya başladı.

Bu korkunç olayda, Utku A. ve Ali N. adlı arkadaşlar kurşunlarla yaralandı. B.G. ise bir süre sonra kovalamacayı bırakarak yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, acil müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Neyse ki, Ali N.’nin hayati tehlikesi yoktu ancak Utku A.’nın durumu kritikti. Polisler, şüpheli B.G.’yi yakalamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, B.G.’nin arkadaşlarını silahla takip ettiği anlar görülüyor.

Olaya tanık olan bir esnaf olan Sadettin Kara, “Beş kişi tarafından saldırıya uğrayan bir çocuk gördük. Çocuk, canını kurtarmak için silahını çekti ve ateş etti. Bir kişi kolundan, diğeri ise göğsünden vuruldu” şeklinde açıklama yaptı. Mustafa Uzun adlı bir başka tanık ise, “3 el silah sesi duydum. Sonra yaralılarla birlikte 3-4 kişi geçti. Silahıyla birlikte arkalarında yürüyen adam vardı. 2 kişi yaralandı ve birinin durumu ciddiydi” şeklinde konuştu.