Ludogorets ve Fenerbahçe Arasındaki Mücadele Öncesi Eksikler ve Tahminler

Fenerbahçe, 9 eksikle Bulgaristan'da! Ludogorets'te öne çıkan isimler, Konferans Ligi iddaa oranları...

Ludogorets, yeni teknik direktörü Georgi Dermendzhiev ile çıktığı ilk maçta Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de mücadele etmiş ve 40 dakika boyunca sarı-lacivertli takımı zorlamıştı. Dermendzhiev yönetimindeki takım, Bulgaristan 1. Ligi’nde oynadığı 3 maçta da galip gelerek gizli lider konumunda yer alıyor. Ancak savunmanın önemli isimleri Noah Sonko Sundberg, Marcelo Heister ve Ivan Yordanov sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek. Bu eksiklikleri uzun süre sakatlık yaşayan Anton Nedyalkov başarıyla kapatıyor. Öte yandan Ganalı kanat oyuncusu Bernard Tekpetey, İstanbul’da gol atamamış olmasına rağmen Fenerbahçe savunmasını zorlamıştı. Son olarak Mounir Chouiar ise galibiyet serisinde süre almayan isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe ise Trabzonspor’a 3-2 yenilerek zirve yarışından uzaklaşmış durumda. Bu maça ise 9 eksikle gidecekler. UEFA listesinde yer almayan Samet Akaydin, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor dışında, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred ve Mert Hakan Yandaş da sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Bu durumda teknik direktör İsmail Kartal’ın stoperde “İsmail Yüksek & Jayden Oosterwolde” ikilisine şans vereceği yazılıyor. Orta alanda ise Miha Zajc ve Miguel Crespo görev alabilir. Sakatlığını tamamen atlatan Cengiz Ünder ise Ryan Kent ve Michy Batshuayi ile hücum hattını oluşturabilir.

İstatistiklere göre, Ludogorets son 7 resmi maçını evinde kaybetmedi. Fenerbahçe’nin ise Konferans Ligi H Grubu’nda oynadığı 3 maçın tamamı “KG VAR & 2.5 ÜST” şeklinde sonuçlandı.

Misli üyelerinin tercihlerine göre, Fenerbahçe’nin galibiyete yakın olduğunu düşünen %43’lük kesim en çok ilgi gösterdiği tercih oldu. %17’lik kesim ise karşılaşmada en az 3 gol olacağına inanarak “2.5 ÜST” seçeneğini kuponlarına ekledi.

Fenerbahçe’nin İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent’in Rangers günlerini hatırlatan bir arşiv videosunu izleyebilirsiniz.