Manchester United – Galatasaray Maçı ve Diğer Öne Çıkan Şampiyonlar Ligi Karşılaşmaları

Günün En Çok Oynanan Maçları (3 Ekim 2023)

Manchester United – Galatasaray Maçında Gözler 2.5 Üstünde

Misli’nin Süper Oran bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester United – Galatasaray maçı, Misli üyelerinin dikkatini çekiyor. Üyelerin %22’si, bu karşılaşmada 2.5 üst bareminin aşılacağına inanıyor.

Misli’nin yorumcusu Safa Can Konuksever ise tercihini 2.5 üstten yana kullanıyor. Manchester United bu sezon istikrarsız bir performans sergiliyor. Premier Lig’de sadece 7 maçta 9 puan toplayabilen takım, sakatlık sorunlarıyla da mücadele ediyor. Bu zorlu maç onlar için oldukça önemli, özellikle ilk yarıda skor bulmak isteyeceklerdir. Galatasaray ise ilk maçında Kopenhag önünde berabere kalmıştı. Bu maçta tüm olumsuzluklara rağmen tercihim 2.5 üst olacaktır.

Napoli – Real Madrid Maçında Sonuç Tahmini

Misli’nin Süper Oran bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Napoli – Real Madrid maçı, Misli üyeleri arasında tartışma yaratıyor. Üyelerin %25’i, bu karşılaşmada Real Madrid’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli’nin yorumcusu Ozan Gür ise beraberlikten yana tercihini yapıyor. Bu maçta golsüz bir sonuç beklemek imkansız gibi görünüyor. Napoli’de Osimhen, Real Madrid’de Bellingham ve Vinicius gibi etkili isimler bulunuyor. Napoli son 13 Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi yaşamamıştır ve Real Madrid, İtalyan takımları karşısında üstünlük sağlamıştır. Bu zorlu mücadelede iki takım arasında üstünlük kurmak zor olacak. Öncelikli tercihim yüksek orandan beraberlik olacak.

RC Lens – Arsenal Maçında Galibiyet Arayan Arsenal

Misli’nin Süper Oran bülteninde yer alan RC Lens – Arsenal maçı, Misli üyelerinin dikkatini çekiyor. Üyelerin %59’u, bu karşılaşmada Arsenal galibiyetinin olacağını düşünüyor.

Misli’nin yorumcusu Cihan Dişli ise karşılıklı gol üzerine tercihini yapıyor. Lens, lige kötü başlamış olsa da son maçlarda Elye Wahi ile gol bulma konusunda daha etkili hale geldi. Arsenal ise grup aşamasına güçlü bir başlangıç yaptı. Arteta, Saka ve Odegaard gibi oyuncularına güveniyor. Karşılıklı gollerin atılacağı bu mücadelede tercihim karşılıklı gol olacaktır.

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye! Alayına misli!