Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag: Doğru Yönde İlerliyoruz ve Rakamlarla Kendimize Güveniyoruz!

Manchester United'da Erik Ten Hag, Galatasaray deplasmanından çekinmiyor

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester United’da teknik direktör Erik Ten Hag, takımın ilerleyişinin doğru olduğunu ve güven inşa ettiğini belirtti. Hollandalı teknik adam, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamalarda, deplasmanda oynayacakları Everton, Galatasaray ve Newcastle United maçlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

“Şu ana kadar doğru yönde ilerliyoruz ve sezona zorlu bir başlangıç yapsak da rakiplerle arayı kapatıyoruz” diyen Ten Hag, Premier League’deki diğer takımların da puan kaybı yaşadığını vurguladı. Dış sahadaki performanslarından memnuniyet duyduğunu ifade eden teknik direktör, “İyi bir ruh halindeyiz ve özgüven kazandık. Aralık ayındaki yoğun fikstüre hazırız” şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e karşı zor bir maç geçirdiklerini hatırlatan Ten Hag, Galatasaray maçında bekledikleri atmosfer hakkında ise şunları söyledi: “Takımın karakteri ve özellikleri, düşmanca atmosferi olan stadyumlarda daha da ortaya çıkıyor. Ateşli atmosferlerin önünde oynamayı biliyoruz ve iç sahaya göre daha rahatız” ifadelerini kullandı.