Marcelo’nun Talihsiz Pozisyonu: Libertadores Kupası’nda Yaşanan Olay!

Brezilya'da Marcelo rakibinin ayağını kırdı! Kenara gözyaşlarıyla geldi, özür diledi

Libertadores Kupası’nda son 16 turunda, Arjantin temsilcisi Argentinos Juniors ile Brezilya takımı Fluminense karşılaştı. Maç sonucunda bir kazanan çıkmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Argentinos Juniors, 14. dakikada Stumpfs’un attığı golle öne geçti, ancak skoru belirleyen gol 87. dakikada Samuel Xavier’den geldi.

Maçın 58. dakikasında ise eski Real Madrid’li yıldız Marcelo ile rakip takımdan Luciano Sanchez arasında talihsiz bir pozisyon yaşandı. Brezilyalı sol bek topu kurtarmaya çalışırken rakibinin bacağına şiddetli bir şekilde bastı. Luciano Sanchez, bu pozisyonda ayağını kırdı ve Marcelo gözyaşlarına hakim olamayarak kırmızı kart görerek ağlayarak kenara geldi.

Marcelo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün maçta çok zor bir durumla karşılaşmak zorunda kaldım. İstemeden bir meslektaşıma zarar verdim ve onu sakatladım. Bu durumu istemeden gerçekleştirdim. Sana en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Marcelo, geçen sezonu Olympiakos’ta geçirdikten sonra Real Madrid’den ayrılmıştı. Ancak beklentileri karşılayamadığı için yolları ayrılmış ve bu sezon Fluminense ile anlaşarak 35 yaşındaki yıldız, 16 yıl aradan sonra altyapısından yetiştiği kulübe geri dönmüş oldu.