Market Saldırısında Aydın Karay Hayatını Kaybederken Saldırgan Yakalandı

Markette çalışanı bıçakla öldürdü

İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, alkollü olduğu iddia edilen Yusuf Ceyhun Türkgenç adlı bir kişi, bir markete alışveriş yapmak için girmişti. Türkgenç, market çalışanlarıyla yaşadığı tartışmanın ardından bir çalışana tehditler savurarak marketten ayrıldı. Ancak bir süre sonra elinde bir bıçakla geri döndü. Tartıştığı çalışana saldıran Türkgenç, onun arkadaşını korumak isteyen Aydın Karay’a da saldırarak karnından ve bacağından bıçakladı.

Market içinde meydana gelen bu saldırı anı, alışveriş yapan müşterilerin dehşete düştüğü anlarla kamera tarafından kaydedildi. Olayın ardından polis ekipleri harekete geçerek saldırganı yakalamak için operasyon başlattılar. Türkgenç, olaydan sonra araç değiştirerek önce Anadolu yakasına geçti, ardından tekrar Avrupa yakasına döndü. Polis ekipleri, saldırganın aracının geçeceği güzergahlarda bekleyerek Türkgenç’i Orhangazi Caddesi’nde durdurarak gözaltına aldılar.

Maalesef, saldırı sonucunda ağır yaralanan Aydın Karay kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Saldırgan Yusuf Ceyhun Türkgenç ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Olayın detayları hakkında soruşturma ise devam etmektedir.