Menderes Mahallesi’nde Yaşanan Acı Olay!

Durakta beklediği sırada üzerine pano düşen genç hayatını kaybetmişti... Validen açıklama

Ankara Valisi Vasip Şahin’den Menderes Mahallesi’nde Yaşanan Acı Olaya İlişkin Açıklama

Ankara Valisi Vasip Şahin, dün akşam etkili olan yağışlar sonrası Sincan ilçesi Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde meydana gelen trajik olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Sincan’da bir durakta yağmurdan korunmaya çalışan genç bir kadının yaşamını yitirmesine neden olan olay hakkında Şahin açıklamalarda bulundu.

Yağışın geçmiş günlerde de yaşandığını belirten Şahin, “Dünkü de yine ani bir yağmurdu ama bununla ilgili uyarıyı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bize ulaştırdığı tahmin doğrultusunda yapmıştık. Dün maalesef münasip bir olay yaşandı. Sincan bölgemizde. Orada durakta bekleyen bir 22 yaşındaki kızımızın olduğu bir ortamda rüzgarın etkisiyle ve yıldırım düşme ihtimalinden de bahsedildi. Bu etkiyle oradaki bir pano, belediyeye ait bir pano maalesef yerinden kopuyor ve durakta bekleyen kızımızın üzerine düşüyor. Sonunda kızımız hastaneye kaldırıldı ve maalesef rahmetine kavuştu. Ama onun dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Yağmurun uzun sürmemesi ve vatandaşların hazırlıklı olması da büyük bir avantajdı. Yağmurun uzun sürmediği için ciddi bir sıkıntı yaşamadık” dedi.

Panonun düşmesiyle ilgili yaptırım olup olmayacağına ilişkin soruya Şahin, “Evet, tabii arkadaşlarımız orada inceleme yapıyor. Teknik ekibimiz panoda bir eksiklik olup olmadığını, bağlantılarında sorun olup olmadığını inceliyor. Bu konuda detaylı inceleme yapılıyor” açıklamasında bulundu.