Mesut Cebeci, iş arkadaşı G.T.’ye kezzap attı ve tutuklandı

Kezzaplı cani

Ankara Keçiören’de bir Medikal şirketinde çalışan Mesut Cebeci (30), iş arkadaşı G.T.’nin (41) arkadaşlık teklifini geri çevirmesi sonrası 17 Mayıs’ta iş çıkışı arkadaşını takip etti. Mahallede G.T.’nin önünü kesen Cebeci, arabasına binerek yüzüne kezzap attı ve olay yerinden kaçtı. Cebeci’nin saldırısına çevredeki vatandaşlar müdahale etti. G.T. kaldırıldığı hastanede yüzünde ve kolunda yanıklarla ameliyat edildi. Olayın ardından kaçan Mesut Cebeci polisler tarafından yakalandı. Cebeci ilk ifadesinde “G.T. ile sevgili olduklarını, kendisinin ayrılması sonrasında gururunun incindiğini ve bu yüzden sinirlerine hakim olamadığını” iddia etti. Cebeci, ifade sonrası tutuklandı.

G.T. ise hastane polisine verdiği ifadede Cebeci’nin iş arkadaşı olduğunu ancak uzun süredir kendisini rahatsız ettiğini, daha önce şikayet ettiğini ve mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Olaya ilk müdahale eden görgü tanıklarından Hasan Bedir (23), “Olayın ne olduğunu anlamadık. Kadın bağırarak arabadan indi, yüzü ve kolu yanmıştı. Ucu ince ve basınçlı olan pet şişe gibi bir şeyden kezzap atılmış. Yüzünde fazla yanık vardı. Özellikle sağ tarafı yanmıştı çünkü saldırgan arabada sol koltukta oturuyordu” şeklinde konuştu.

Bu üzücü olay, insanların sinirlerine hakim olamaması durumunda nelerin yaşanabileceğini gösteriyor. İş arkadaşları arasında yaşanan bu korkunç ve trajik olay, hayatlarını tehdit edebilecek türden bir saldırıya dönüştü. Belki de bunu önlemek için daha fazla dikkat ve şefkat göstermek gerekir.