Meydan Mahallesi Kanlı Olayı: Üvey Anne ve Baba Vuruldu

Annesini ve üvey babasını öldüren cani suçunu itiraf etti... Evden kovulunca dehşet saçtı

Meydan Mahallesi’nde Vahşi Cinayet

Meydan Mahallesi’nde bulunan bir ikamette 19 yaşındaki Mert F.Ş., üvey babası Ünal Koçer (53) ile annesi Sevgi Koçer’i vurduktan sonra polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, daire kapısının kilitli olması nedeniyle kapıyı kırarak içeri girdi. Dairenin üst katında KETEM’de ebe olarak çalışan Sevgi Koçer (48) ve kuaför Ünal Koçer (53) ateşli silahla öldürülmüş halde bulundu.

Olay sonrasında şüpheli Mert F.Ş., polis tarafından gözaltına alındı ve Cinayet Büro Amirliği’ne sevk edildi. Şüpheli, ifadesinde annesinin cinsel sapıklığından bahsederek, üvey babasıyla anlaşamadığını, sürekli baskı gördüğünü dile getirdi. Ayrıca çelik yelek, tabanca ve fişek aldığını belirten Mert F.Ş., evde annesine ait av tüfeği olduğunu ancak ailesinin kendisinden korktuğu için kurma kolunu çıkartıp sakladığını da söyledi.

Şüpheli, annesi ve üvey babasının kendisini evden kovduğunu ve bu nedenle dehşet saçtığını itiraf etti. Mert F.Ş., yemek masasında çıkan tartışma sonucunda önce annesine, ardından üvey babasına ateş ettiğini ve tabancayla üvey babasına 3 el ateş ettiğini ifade etti. Katil zanlısı Mert F.Ş.’nin adli makamlara sevk edileceği belirtildi.