MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart Seçimleri Açıklaması: “Milli İrade Sandıkta Tecelli Etti”

MHP lideri Devlet Bahçeli'den seçim sonucu değerlendirmesi: Erken seçim yaygarası aymazlıktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı açıklamasında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin yurt genelinde huzur, güven ve sükûnet ortamı içinde tamamlandığını belirtti. Bahçeli, “Milli irade sandıkta tecelli etmiştir. Aziz milletimizin takdiri ve tercihi başımızın üstündedir.” dedi. Seçim sonuçlarının değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, ekonomik şikayetlerin siyasal alana yansımasıyla tepkisel sonuçların görüldüğünü ifade etti.

Bahçeli, seçim sonuçlarının DEM takviyeli CHP’nin memnuniyetsizlikten istifade ederek öne çıktığını ancak iktidarın değişmediğini söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediklerini ve iktidar değişikliği iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Bahçeli, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin istikbalinin mimarıdır ve milletimizin takdirine layık bir şekilde yoluna devam edecektir.” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, önemli olanın milletin mesajını anlamak ve ona hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, demokratik sürecin devam ettiğini ifade etti. Bahçeli, seçim sonuçlarının her partiye önemli dersler çıkarılması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarına destek veren vatandaşlara teşekkürlerini iletti ve başarılı seçilen belediye başkanlarına başarılar diledi. Son olarak, Bahçeli, Ramazan ayında tüm millete selam ve sevgilerini iletti ve Cumhur İttifakı’nın kararlılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.

Nisan Ayında Sıcak Hava Etkisi: Kent Merkezinde Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi

Nisan Ayında Sıcak Hava Etkisi: Kent Merkezinde Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi

Nisan ayının ilk gününde kent merkezinde termometreler 33 dereceyi gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilenler parklara akın ederken, güneşten korunmak isteyenler ağaç gölgelerine sığındı. Bazı kişiler ise süs havuzu kenarlarında yürüyüş yapmayı tercih etti.

Liva Nur Akça (18) sıcak havayla ilgili olarak “Yazın burada kalamayacağımız kesinleşti. Adana’dan kaçmayı düşünüyorum. Güneş her türlü yakıyor. Üzerine ne giydiğin fark etmiyor. Klimalı ortamlardan çıkmayacağız” şeklinde konuştu.

Zonguldak’tan Adana’ya akraba ziyaretine gelen Erkin Yılmaz (41) ise Adana’daki sıcak hava hakkında şunları söyledi: “Adana’da askerlik yaptım. O zaman da sıcaktı. Oradan bir alışkanlığım var. Zonguldak’tan Adana’ya gelince tabii zorlandım. Henüz bu ayda sıcaklar başlamış. Sanırım yazın Adanalıları aşırı sıcaklar bekliyor.”