Milan, İtalya Derbisinde Inter’e 5-1 Yenildi ve Zorlu Bir Duruma Düştü

Milan'dan Newcastle'a transfer olan Tonali, Milano deplasmanında! Şampiyonlar Ligi son haberler, iddaa oranları...

Milan, derbi maçta Inter’e 5-1 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini aldı ve çok çaresiz bir görüntü sergiledi. Pierre Kalulu sakat, Fikayo Tomori ise cezalıydı. Ancak Tomori, ilk 11’e geri dönecek. Simon Kjaer veya Malick Thiaw ise yedek kulübesine çekilecek. Uzun bir süredir sakat olan Ismael Bennacer ise hala forma giyemeyecek. Orta alan üçlüsü, Rade Krunic, Tijjani Reijnders ve Ruben Loftus-Cheek şeklinde olacak. Sol kenarda Rafael Leao, hücum merkezinde ise Olivier Giroud yer alacak. Teknik Direktör Stefano Pioli, “Derbi yenilgisi canımızı sıktı ama Şampiyonlar Ligi’ne odaklanıp geride bırakacağımız için mutluyum” dedi.

Newcastle ise 20 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligi’ne dönmenin heyecanını yaşıyor. Ancak Joe Willock, Emil Krafth ve Joelinton sakat. Geçen hafta Brentford maçında riske edilmeyen Sandro Tonali ise San Siro’da sahne almaya hazır. Ortalama sahadaki partnerleri Bruno Guimaraes ve Sean Longstaff olacak. Sağ bekte Kieran Trippier, önünde Miguel Almiron forma giyecek. Sol bekte Dan Burn, önünde ise Anthony Gordon ter dökecek. Hücum merkezinde ise Alexander Isak veya Callum Wilson forma giyecek. Teknik Direktör Eddie Howe’un bu konuda kararı maç saatinde netleşecek.

İstatistiklere göre, Milan 20. kez Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılıyor. Newcastle ise İtalyan takımlarına konuk olduğu beş Avrupa kupası maçının sadece birini kazanabildi.

Misli üyeleri bu maça odaklanırken en çok ilgi gösterdikleri tercih Milan’ın kazanması oldu. Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip Milan’ın, uzun yıllar sonra bu arenaya dönen Newcastle karşısında galibiyet bekleniyor. Ayrıca, %12’lik bir kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına ekleyerek maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Milan’dan Newcastle’a transfer olan Sandro Tonali’nin, Milan ile 2022-23 sezonunda attığı goller ve yaptığı asistler ise şu şekilde yer alıyor:

– [Video 1]
– [Video 2]

HTML formatında yazılmış bu makalede haber metni, seo kurallarına uygun olarak ve

tagleri ile özgün bir şekilde değiştirilmiştir.