MKE Ankaragücü, Sivasspor’u Deplasmanda 3-1 Yendi: Teknik Direktörler Açıklamalarda Bulundu

Servet Çetin: "Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk"

MKE Ankaragücü, Süper Lig’in 5. hafta maçında deplasmanda Sivasspor’u 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivas’ta kazanmanın önemine değinerek, “İlk yarıda takımım, göreve gelmemden bu yana en vasat performansını sergiledi. Özellikle geçişlerde birçok top kaybettik. Sivas deplasmanları her zaman zor olur. İkinci yarıdaki oyunda, rakip oyuncunun atılmasına kadar oyun oldukça dengeliydi. Ancak genel oyun anlayışımızdan biraz uzak kaldık. Bugün kazanmak önemliydi ve ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Sivasspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin ise kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Açıkçası çok fazla söylenecek bir şey yok. Maça çok iyi başladık ve golü bulduk. Ancak bir hata sonucu gol yedik. Buna rağmen oyunun kontrolü bizdeydi ve net pozisyonlarımız vardı. Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk ve bu gerçekten canımızı yaktı. 10 kişi kalmamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik ve biz pozisyonlara girdik. Oyuncularımın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Maç boyunca oyunun hakimi bizdik ve 10 kişi kaldıktan sonra tüm planlarımız bozuldu” şeklinde konuştu.