Motosikletli Saldırı: Hayatını Kaybeden Bilinçsiz Kurban

Kendisini bıçaklayan kişiyi markette öldürmüştü... 1 hafta sonra yakalandı

Motosikletli Şüpheli Tarafından Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Olay, 31 Ağustos tarihinde gece saatlerinde Cengizhan Mahallesi 1620/20 Sokak’ta meydana geldi. Muhammed Umut Demirbuğa ve kardeşi yolda yürürken motosikletli bir saldırgan tarafından hedef alındı. Saldırıda kardeşlerden Ö.D. bacağından yaralanırken, Muhammed Umut Demirbuğa ise yakınlardaki bir markete sığındı. Saldırgan, Demirbuğa’yı takip ederek markete silahla ateş açtı ve kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olan Muhammed Umut Demirbuğa, kardeşi Ö.D. ve market sahibi E.K. ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Muhammed Umut Demirbuğa maalesef kurtarılamadı. Cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Güvenlik Kameraları Şüphelinin Kimliğini Ortaya Çıkardı

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, maktulün sığındığı marketteki güvenlik kameraları tarafından saldırganın kimliği tespit edildi. Görüntülerde, Demirbuğa’yı takip eden saldırganın silahla ateş ettiği anlar kaydedildi. Motosikletli şüphelinin D.K. olduğu belirlendi ve polis tarafından aranmaya başlandı.

Önceden D.K. tarafından omuzundan bıçaklanan Muhammed Umut Demirbuğa ile saldırgan arasında husumet olduğu öğrenildi. Şüpheli D.K. ise emniyet güçleri tarafından tabancayla yakalandı ve adliyeye sevk edildi. D.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.