Motosikletli Şüphelilerin Silahlı Saldırısı: Hayat Kaybı

Sevgilisinin ailesine kurşun yağdırdı

Motosikletli Şüphelilerin Silahlı Saldırısı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Bir olayda, motosikletle gelen şüphelilerin pompalı tüfekle bir tezgaha saldırı düzenlediği bildirildi. Saldırı sonucunda Abdullah Oğuz isimli kişi tüfekten çıkan saçmalarla başından vurularak hayatını kaybetti. Saldırıda ayrıca bacaklarından yaralanan Mehmet ve Şemsettin Oğuz, tezgâhın arkasına sığındı.

Polis ekipleri, silahı kullanan şüphelinin Batuhan Homurlu (26) ve motosikleti kullananın ise B.O. (17) olduğunu belirledi. Saldırı sırasında, diğer şüpheliler Orhan Karaduman (25), Muhammet Yiğit Obuz (18) ve Ramazan Yiğit Çetinkıran’ın (18) da motosikletle gözcülük yaptığı tespit edildi.

Soruşturma sonrasında Homurlu’nun, Abdullah Oğuz’un ailesinden bir kız ile ilişkisinin olduğu ve kızın akrabası Abdulvahap Oğuz’un (44) bu ilişkiye karşı çıktığı öğrenildi. Homurlu’un bu sebeple Oğuz ailesine karşı husumet beslediği ve silahlı saldırı düzenlediği ancak olay esnasında bulunan Abdullah Oğuz’un hayatını kaybettiği belirlendi. Bu gelişmeler üzerine 5 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Batuhan Homurlu’nun, 3 ayrı ‘kasten yaralama’, ‘tehdit’ ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından kaydının bulunduğu belirtildi. İfadesinde ise “Ben bu şahısları tanımam. Olay günü oradan hiç geçmedim. Benim olayla hiçbir ilgim yok. Kimseyi öldürmedim” şeklinde savunma yaptığı, ancak tutuklandığı öğrenildi.