“Murat Kurum, Huzurevi Ziyaretinden Sonra Kentsel Dönüşüm Mesajı Verdi”

Daha sağlam İstanbul görevi

Furkan’a tablet, imzalı Beşiktaş forması ve oyuncak dozer hediye edildi. Murat Kurum, kentsel dönüşüm mesajı vermek amacıyla, “Bu dozerle İstanbul’daki kardeşlerimizin işlerini yapacaksın. Kazacağız ki insanlar düzgün, sağlam evlerde otursun” şeklinde konuştu. Murat Kurum’a yapılan ziyarette, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Serdar, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yüce de bulundu.

Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak görev yaptığı süreçte, Bahçelievler Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı huzurevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine karanfil vererek hatırlarını sordu ve isteklerini dinledi. Ayrıca, hazırladıkları projeleri anlattı. Heykeltıraş ve ressam Özcan Çelen, huzurevi sakinlerinden biri olarak Kurum’a, çizdiği bir portre hediye etti. Kurum da Çelen’e teşekkür ederek fotoğraf çektirdi ve daha sonra Çelen’in Seyit Onbaşı ve Türk askeri heykellerini inceledi.

Kurum, ayrıca Bağcılar Belediyesi Başkanlık Sahnesi’nde, şehit Aybüke Öğretmen anısına yapılan filmi öğrencilerle birlikte izledi. Film sonrasında yaptığı açıklamada Kurum, “Öğretmenlerimizi şehit eden PKK teröristlerine inlerini dar edeceğiz. Şehitler vermeye devam edeceğiz ama bu vatanın bir karış toprağını asla ama asla böldürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.