Murat Kurum Kâğıthane’de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü ve Vatandaşların Taleplerine Odaklandı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan ‘kopyala yapıştır’a ‘yarı zamanlı’ cevabı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, Kâğıthane’de gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına devam etti. Kurum, sandık görevlileri ve okul sorumlularıyla bir araya gelerek kahvaltı yaparken, halkın taleplerine odaklanacaklarını vurgulayarak, “İstanbulluların ilgisini çekmeyen bir konu asla gündemimizde yer almayacak” açıklamasında bulundu.

Kurum, İstanbul’un olası bir deprem durumunda yaşanabilecek kaosa karşı çözümler üretilmesi gerektiğini söyledi ve “Bu milletin evini su bastığında, İstanbul’da olmayanların aklına bile gelmeyen çözümler, Cumhur İttifakı’nda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. İBB yönetiminin projelerini eleştirenlere ise “Projelerimizi açıkladığımızda mevcut yönetim telaşa kapandı. Onlara şunu söylüyoruz, bizi yarı zamanlı belediyecilik yapan bir yönetimin takdir etmesini beklemiyoruz. Bizleri takdir edecek olan millettir” şeklinde konuştu.

Akşam saatlerinde ise Beyoğlu’nda Büyük Birlik Partisi’nin 31. Kuruluş Yıldönümü programına katılan Kurum, “Gönül ittifakını kurduğumuzda, vatansevdalılarının da 31 Mart günü bu kardeşi destekleyeceğini biliyorum” dedi.

Kâğıthane Meydanı’nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Kurum, vatandaşlarla da sohbet etti. Bir dükkanda bulunan basın mensuplarına tantuni ikram eden Kurum, daha sonra bir pastaneye girerek çevredeki vatandaşlara kurabiye dağıttı. 20 yaşındaki Aslıhan Zengin’in yanına yaklaşmasıyla birlikte Zengin, Kâğıthane’de bir ay önce bıçaklı saldırıya uğradığını ve suçlunun halen serbest dolaştığını belirterek yardım istedi.

Kurum ise “Durumu takip ediyoruz, geçmiş olsun. Yanınızdayız ve yapabileceğimiz her şeyi yapmaya hazırız. İstanbul’da en önemli konulardan biri sizin huzurunuz ve güvenliğiniz. Birlikte bu mücadeleyi vereceğiz ve sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz” şeklinde cevap verdi.