Narin Güran Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Herkes Narin’i arıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın Kaybolduğu Günden Beri Devam Eden Arama Çalışmaları

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta öğleden sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın bulunması için arama çalışmaları 7’nci gününde de aralıksız devam ediyor. Gözüyaşlı aile, gelecek iyi haberleri merakla bekliyor.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, mahalledeki su kuyularında arama çalışmalarına dün sabah saatlerinde başladı. AFAD, Dicle Üniversitesi, Kup Belediyesi ve Kayapınar Belediyesi arama kurtarma ekipleri de mahalle çevresindeki pamuk ve mısır tarlalarında aramalarını sürdürdü. Ayrıca jandarma ekipleri, mahalleye giriş ve çıkış yapan araçlardaki arama çalışmalarını da sürdürüyor.

Narin’in bulunması için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından kentteki toplu taşıma yapan otobüslere, Narin’in resmi ve iletişim bilgilerinin bulunduğu afişler asıldı. AFAD bünyesindeki dalgıçlar sulama kanalında da arama çalışması yürüttü.

Narin Güran’ın güvenlik kameralarına yansıyan son görüntülerine göre, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra takip ettiği patika yol inceleniyor. Baba Arif Güran, “Yedinci günde 1’inci günden daha fazla bir mücadele var. Küçücük bir kızdan ne isterler. Kimin benden ne hesabı varsa gelsin, benimle görsün. İnşallah bulacaklar” şeklinde konuştu.