Nilüfer’de Cinsel İstismar İddiası

Bursa'da iğrenç olay! 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar... Eşini 'annesi' olarak tanıtmış

Nilüfer’de 12 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar İddiası

Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, Ahmet Bayraktar adlı şahsın sosyal medya üzerinden tanıştığı 12 yaşındaki S.Ö.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Kız çocuğunun boynundaki morluğu fark eden ablasının şikayeti üzerine olay ortaya çıktı.

Polise verdiği ifadede S.Ö, “Ahmet’in yaşadığı eve gittim. Evinde fotoğrafını gördüğüm kendisinden yaşça büyük olan eşini de bana, ‘annem’ diye tanıttı. Sonrasında beni yatak odasına getirip annesinin diye eşinin eşyalarını gösterdi. Sonra da istismarda bulundu. Ahmet’in 23 yaşında olduğunu sanıyordum. Bunların başıma geleceğini bilmiyordum, şikayetciyim” şeklinde konuştu.

Şüpheli Bayraktar ise polis ifadesinde “Kendisi ile tesadüfen tanıştık. Sosyal medya üzerinden yazışmaya başladık. Geçen süreç içerisinde gönül birlikteliğimiz başladı. Olay günü çok hastaydım. Bana gelmek istedi, pasta yapmak için evime geldi. Koltukta otururken sarılıp öptü. Ben S.Ö.’yü 19 yaşında biliyordum. Yaşının küçük olduğunu bilsem kendisiyle ilgilenmezdim” şeklinde savunma yaptı.

Adliyeye sevk edilen Ahmet Bayraktar, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bayraktar hakkında devam eden savcılık soruşturması devam etmektedir.