Nilüfer’de Kavşak Kazası: Yaralılar Var

Kamyonet, işçi servisine çarptı: 8 yaralı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, saat 23.00 sıralarında meydana gelen kaza, Doğanköy Mahallesi Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti. Şeftali Caddesi’nden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu istikametine seyir halinde olan Ferhat K. yönetimindeki kamyonet, iddiaya göre kavşakta kırmızı ışık ihlali yaparak, dönüş yapan Sebahattin T. yönetimindeki işçi servisine çarptı. Çarpışma sonucunda kamyonet ters istikamete savruldu.

Kazada, kamyonet sürücüsü Ferhat K. ve yanında bulunan bir kadın ile minibüsteki altı işçi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü ve yanındaki kadın sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri, olası bir başka kaza ihtimaline karşı yolda önlem aldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan kamyonet sürücüsü Ferhat K. ile kadın yolcunun durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, altı işçinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kamyonet ve minibüsün çekici yardımıyla kaldırılması ve yol temizliğinin yapılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.