Nurali Tamazov İrfan Kapsızlar’ı Öldürdü

Cani misafir

Nurali Tamazov, İrfan Kapsızlar’ı Bıçaklayarak Öldürdü

Kazakistan uyruklu Nurali Tamazov, deri ve kürk ticareti yapan İrfan Kapsızlar’dan (56) yurtdışında satmak için ürün alırken, bir süre konaklama sorunu yaşayınca arkadaşı olan Kapsızlar’ın İstanbul Küçükçekmece’deki evinde misafir olmaya başladı. Fakat Tamazov’un evlerinde kaldığı süre içerisinde 16 Nisan gecesi vahşice bir saldırı gerçekleşti.

Yatak odasında bulunan Kapsızlar’a bıçakla saldıran Tamazov, Kanlar içinde bıraktığı Kapsızlar’ın evden ayrılarak valizini alıp sabahın erken saatlerinde havalimanına gitti. Şüphelinin aynı gece Moskova’ya kaçmış olduğu iddia edildi. Ortak tanıdıkları aracılığıyla Kapsızlar’ı öldürdüğünü itiraf eden Tamazov’un bir otel çalışanını telefonla arayarak böyle bir eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Otel çalışanının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, çilingir vasıtasıyla eve girdiklerinde Kapsızlar’ın cansız bedeniyle karşılaştılar. Evde bulunan Kapsızlar’ın yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, aile dostu Erdinç Gündoğdu, olayı “canice bir katliam” olarak nitelendirdi ve “Bizim isteğimiz, katilin yakalanıp Türk adaletine teslim edilmesi” dedi.