Of ilçesinden ünlü aileye darp sonucu ölüm!

Detaylar ortaya çıktı... Saatlerce dövmüşler

Of ilçesinden Ünlü Çakır/Çakıroğlu Ailesi Mensubu İlker Çakıroğlu’nun Ölümüyle İlgili Dava Açıldı

Trabzon’un Of ilçesine mensup ünlü “Çakır/Çakıroğlu” ailesinden İlker Çakıroğlu’nun cesedi, 30 Ocak akşamı Koç Üniversitesi hastanesinin otoparkında bulundu. Yapılan soruşturma sonucunda ağır şekilde darp edilmiş olduğu anlaşılan Çakıroğlu’nun ölümüne ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı ve dava açıldı. Detaylar iddianamede yer alıyor.

İlker Çakıroğlu’nun eşi Özlem Çakıroğlu’nun ifadesine göre, avukat Bülent Aybir’in, Şişli’deki bir otelin yüzde 5 hissesine ortak olduğu, ancak daha sonra Saral soyadını kullanan kişilerin paylarını devretmesini istediği ortaya çıktı. Aybir, müvekkili ve arkadaşı Çakıroğlu’na “Payımın yarısını size devredeyim, benim ortağım olduğunuz bilinirse Sarallar bana bulaşmaz” dedi. Ancak ortaklık sürecinde Aybir, Fuat Çakır’ın adını kullanarak para koparmaya çalıştığı iddia edildi.

İddialara göre, Fuat Çakır ve kardeşleri, Ayhan Çakır aracılığıyla İlker Çakıroğlu’nu tehdit edip para almaya çalıştıklarını belirtti. İlker Çakıroğlu, Fuat Çakır’ın meyhanesinde ağır şekilde darp edildi ve sonrasında hastaneye kaldırıldı. Ancak hastane otoparkında ölü olarak bulundu.

İddianameye göre, Fuat Çakır ve diğer zanlılar, İlker Çakıroğlu’nu silah niteliğindeki cisimlerle darp ederek ölümüne sebep oldular. Savcılık, bu kişilere “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talep etti. Fuat Çakır ve kardeşi Ayhan Çakır ise şu anda kayıp durumda bulunuyor.