Oğul Babasını Tüfekle Vurarak Öldürdü!

Bursa'daki korkunç olay! Babasını öldürüp taziyeleri kabul etmişti... Cezası belli oldu

Bursa’da İşsiz Oğul Babasını Tüfekle Öldürüp Cüzdanını Çaldı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, apartmanda bodrum katta yaşayan 2 çocuk babası Mustafa Demirel, oğlu H.D.’nin tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından polis, Demirel’in oğlu Hakan’ı gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın yaşandığı bina ve çevresinde güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, parmak izi alırken, Demirel’in cep telefonu kayıtlarını da araştırdı. Polis, oğlu Hakan’ın babasının kredi kartları hakkında şüpheli bir mesaj gönderdiğini tespit etti.

Hakan Demirel’in ilk olarak suçsuz olduğunu iddia etmesine rağmen daha sonra suçu itiraf ettiği öğrenildi. Demirel, babasını tüfekle öldürdüğünü ve ardından cüzdanını çaldığını söyledi. Aynı zamanda, çalıştığı işten ayrıldığı için işsiz olduğunu belirtti ve kız arkadaşıyla evlenmek istediğini ancak babasının buna karşı çıktığını ifade etti.

Hakan Demirel’in avukatı, müvekkilinin haksız tahrik altında cinayeti işlediğini savunurken, mahkeme heyeti Demirel’i ‘Üst soya karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Demirel’in savunmasında “Babamın kredi kartı ile cezaevinde kullanmak için kendime kıyafet aldım. Babamı öldürdüğümü kimseye söylemedim. Vicdan azabı çekiyorum. Bana kimse cani gözüyle bakmasın” sözleri dikkat çekti.