Orhan Gencebay, “Sadece İstanbul” Sloganını Destekleyen Yeni Şarkısını Yayınladı

Orhan Gencebay'dan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a seçim şarkısı

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un seçim kampanyasında kullanılan “Sadece İstanbul” sloganıyla ilgili olarak yeni bir şarkı hazırladı. Murat Kurum da, sosyal medya hesabından “İstanbul’umuzun eşsiz güzelliğini anlatan Orhan Gencebay’ın şarkısını dinlediniz mi? Teşekkürler Orhan Baba.” şeklinde bir paylaşım yaparak şarkıyı destekledi.

Şarkının sözleri ise şu şekilde:

“İstanbul, İstanbul büyük aşkımsın. Seni çok seviyorum, sen muradımsın. İstanbul, İstanbul, şimdi İstanbul. Sadece İstanbul, yeniden İstanbul. Türkiye’mizin göz bebeğisin. Sen Allah’ın bizlere hediyesisin. Bütün dünyanın gözü sende. Sen Rabbimin bizlere emanetisin. Her yanın adeta bir köşe cennet gibi. Sen, iyinin ve güzelin belirtisisin. Dünyada sana benzeyen bir başka şehir yok. Sen Allah’ın lütfu ve kerametisin.

İstanbul, İstanbul, büyük aşkımsın. Seni çok seviyorum, sen muradımsın. İstanbul, İstanbul, sen ne güzelsin. Tarihin ve kültürünle dünyaya bedelsin. İstanbul, dünyanın başkenti sensin. Sen tarihinin en büyük efsanesisin. Türkiyem, seninle gurur duyuyor. Ne mutlu ki sen hep bizimlesin. Adalar, Üsküdar, Beyoğlu, Fatih, Sarayburnu, Tarabya, Beykoz, Boğaziçi. Saymakla bitmez ki sana benzeyen yerler. Tarihin ve kültürünle dünyaya bedelsin.”

İstanbul’umuzun eşsiz güzelliğini anlatan ve Orhan Gencebay tarafından söylenen bu şarkıyı dinlediniz mi? Teşekkürler, Orhan Baba. 🙂 pic.twitter.com/OFHHilMLSX