Osmangazi Mahallesi’nde Meydana Gelen Silahlı Saldırıda Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'de kanlı pusu: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Osmangazi Mahallesi’nde meydana gelen olay, saat 00.30 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, Mustafa Akkavak ve beraberindeki yolcu, 35 LGH 80 plakalı motosikletleriyle seyir halindeyken, daha önce aralarında husumet bulunan bir grup tarafından pusuya düşürüldü. İki grup arasındaki çatışma tabancayla başladı ve Akkavak ile yolcu kaçmaya çalıştı. Pusuya düşen grup, ardı ardına ateş açarak Akkavak’ın koltuk altına isabet eden bir mermiyle vurulmasına sebep oldu. Kontrolünü kaybeden Akkavak, bir evin kapısına çarptı ve beraberindeki yolcuyla birlikte yola savruldu. Akkavak’ın arkadaşı, vurulması üzerine “Kardeşim vuruldu, ambulans çağırın” diyerek olay yerinden kaçtı.

Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mustafa Akkavak’ı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Akkavak kurtarılamadı. Akkavak’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayın soruşturulması kapsamında polis ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Şüphelilerin kimliklerini belirleyebilmek adına çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri, şüphelileri yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.