Otomobilin Kaldırıma Çarptığı Kaza Bahçelievler’de Meydana Geldi

Bahçelievler'de otomobil takla attı: Önce durağa sonra kamyonete çarptı

Kaza, saat 04.30 sıralarında Bahçelievler mevkisinde D-100 Karayolu yan yolunda meydana geldi. Araştırmalara göre, Yasin Özçelik’in idaresinde olan 34 EIZ 104 plakalı otomobil, Küçükçekmece istikametine seyir halindeyken kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı ve takla attı. Ardından otomobil, önce bir otobüs durağına ardından da park halindeki kamyonete çarptı. Sürücü Yasin Özçelik kazayı yara almadan atlattı ancak otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan bir kişi vardı.

Görgü tanıkları durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılan sürücü Özçelik, sağlık kontrolünden geçirildi. Kaza yapan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaza anında otobüs durağında servis bekleyen Mustafa Aşlayıcı, “Burada servis bekliyordum. Oradan araç geldi kaldırıma çarptı, takla atarak buraya geldi. Ben Allah korusun, az kalsın altında kalıyordum. Kendimi yola zor attım” şeklinde olayı anlattı. Polis ekipleri ise kazayı incelemeye aldı.