Özel’in Kaza ve Yalanlarla Dolu Günleri

Özel’den iddialara yanıt: FETÖ’cüler yazıp yaydı

FETÖ’cülerin Yaydığı Yalan Tersine Döndü

Partisinin dünkü Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi toplantısında yaşadığı kaza sonrası yaşananlar hakkında konuşan Özgür Özel, partisindeki bazı çevrelerin tutumuna dikkat çekti. Özel, “Ayağımın nasıl kırıldığı konusunda tartışma çok da kırıldığına inanmayan arkadaşlar da var aramızda” şeklinde esprili bir göndermede bulundu.

Özel, yaşadığı ev kazasına yönelik çıkarılan çirkin komplo hakkında Hürriyet’e yaptığı açıklamada, FETÖ’cü hesapların yaydığı yalanın gerçekleri çarpıtarak sosyal medyada yayıldığını belirtti. Özel, şu ifadeleri kullandı: “Herkesin başına gelebilecek, yaşadığım bir ev kazası üzerinden, çeşitli kişilerin katıldığı yanlı kampanyayı şaşkınlıkla izledim. Tarihsel düşmanlığımız olan FETÖ’cü hesapların yaydığı bu yalan kasıtlı olarak devam ettirildi. Bu iddiaların arkasındakilerin tek derdi bize zarar vermek.”

Özel, ayağının kırılma nedeni hakkında çıkan “vuruldu” iddialarını da yanıtladı. Özel, yaşadığı kaza sonrası ilk yorumların FETÖ’cü hesaplardan yapıldığını belirterek, “Manisa’da evde ahşap merdivende iki-üç basamak kala topuk üstü düştüm. Baktım, şişti. Ortopedist arkadaşımı aradım. Dedi ki ‘İki saatte bir buz yap, yarın film çektir. Ya çatlak ya doku zedelenmesi’ dedi.” şeklinde konuştu.

Ayağının durumu hakkında bilgi veren Özel, “Ayağım çatlakla kırık arası. Kendi kendine iyileşecek. Doktorum ‘Az yürüyüp ayağını yukarı kaldırır mısın?’ dedi. Ben de ‘Fıstık mitingi, güreşler var’ deyince ‘İnce alçı yapacağım’ dedi. Beşinci gününde olan alçıyı kullanarak geziyorum” dedi.