Özgür Özel: CHP Genel Başkanı Çanakkale’de Konuştu

İktidarın anahtarı başkanların ceplerinde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale’de Belediye Başkanları Toplantısında Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Çanakkale’de gerçekleşen il belediye başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Türkiye genelinde il belediyelerine sahip tek parti olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Belediye başkanlarımızın ellerinde, ceplerinde, kadın belediye başkanlarımızın çantalarında birer anahtar var. Bu anahtar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gelecekteki iktidarının kapısını açacak olan anahtardır.”

Özel, il belediye başkanlarının periyodik olarak bir araya geldiğini ve önemli gündemlerle çalıştıklarını belirterek, deneyimlerin paylaşıldığını ve projelerde işbirliği yapıldığını açıkladı.

CHP Liderinden Pandemi Döneminde Yapılan Çalışmaların Değerlendirmesi

Özel, pandemi sürecinde CHP’li belediyelerin yaptığı çalışmaları vurgulayarak, şunları dile getirdi: “Pandemide AK Parti’li belediyelerin yaptığı hiçbir şey kalmadı. CHP’li belediyeler ise 6 ayda 77 kreş açarak kadınların çalışma hayatına katkı sağladı.”

CHP Genel Başkanı, vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dikkate alarak erken seçim için çağrıda bulunarak, “Geçinemeyenler varsa, onların yanında olmalıyız. Toplumsal bir muhalefet oluşturarak bu iktidarı erken seçime zorlamak zorundayız” dedi.

Mudanya Mütarekesi’nin 102. Yılı Kutlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mudanya Mütarekesi’nin 102. yılı etkinliklerine katılarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kazandığı ilk zaferi temsil eden bu önemli günü anma fırsatı buldu. Mudanya Mütareke Binası’nı ziyaret eden Özel, denize zeytin dalından yapılan çelenk bıraktı.

1. Ulusal Çanakkale Roman Çalıştayı’na Katılım

Özel, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 1. Ulusal Çanakkale Roman Çalıştayı’na iştirak etti. Roman vatandaşların sorunlarını dinleyen Özel, Roman kardeşlerini siyasete katılmaya davet ederek, “Kurumsal yapılar oluşturarak birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Ayrıca, kadınların, gençlerin ve kırılgan grupların CHP’de daha fazla temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, eşitlik ve adaletin önemine dikkat çekti.