Özgür Özel: CHP ve ADD İş Birliği Gösterecek

CHP Genel Başkanı Özel: Partimizi birinci yaptık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ADD Genel Kurul Toplantısında Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 17. Olağan Genel Kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, CHP’nin seçimlerde kazanmak için farklı yollara sapmadığını vurgulayarak, “‘Kendimiz olursak kazanamayız, kapsayamayız’ şeklindeki öz güvensiz bir siyasete yönelmeden, CHP’yi kuruluş ilkeleri, yakamızda gururla taşıdığımız 6 okun her birisinden gurur duyarak, her birisine sahip çıkarak, sizlerin emekleri ve gayretleriyle, partimizi birinci parti yaptık” şeklinde konuştu.

Özel, “409’u Türkiye’nin 7 bölgesinde halkçılığı odağa alarak, nepotizmden, akraba kayırmacılığından, eş-dost kayırmacılığından uzak durarak, bir lidere, bir cemaate değil, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusuna sadakat duyan liyakatli belediye başkanlarımızın emekleriyle, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bu parti, Cumhuriyetin ikinci yüzyılının yapılacak ilk genel seçimlerini de kazanacak, Atatürk’ün partisini iktidara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Özel, CHP’li belediyelerin Atatürkçü Düşünce Derneklerine sahip çıkmasını isteyerek, “Atatürkçü Düşünce Derneklerinin bütün üyelerine başkanlarımız, Atatürkçü Düşünce Dernekleri de başkanlarımıza emanettir. Bu bina sevgili Mansur Yavaş’ın gayretleriyle, iradesiyle bu hizmeti yapmak için tahsis edildi” dedi.

Özel, bundan sonraki süreçte tüm CHP’li belediye başkanlarının ortaya koyacağı iradeyi vurgulayarak, “Çağdaş, laik, Atatürkçü yapıya sahip olan herkesi kucaklamak için Türkiye İttifakı’ndan bahsediyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği, sol sosyalistlerin derneği değildir. Bütün demokratlara kucak açıyoruz ve Atatürk’ün partisine sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.