Öznur Akkaya Cinayeti ve Dramlı Hikaye

Caninin yalanını savcı ortaya çıkardı

Öznur Akkaya Cinayetiyle İlgili Son Gelişmeler

Gelen bilgilere göre, Gökhan Akkaya ile ayrı yaşayan Öznur Akkaya’nın dram dolu hikayesi daha da karmaşık bir hal aldı. Gökhan Akkaya’nın barışma isteği karşısında olumsuz yanıt alan şahıs, eşini hunharca katletmişti. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktıkça, gerçekler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Gökhan Akkaya’nın ifadesine göre, eşinin başka biriyle iletişim halinde olduğunu öğrenmesi üzerine aralarında bir tartışma çıkmış. Telefonunu kıran Gökhan Akkaya, eşini uyarmış ancak sonrasında eşinin başka biriyle kaçtığını öğrenince işler karışmış.

Diyor ki; “Eşimin üst kat komşumuz olan Abdulatif Ali isimli şahısla kaçtığını öğrendim”

Abdulatif Ali’nin ifadesine göre ise, Öznur Akkaya ile aralarında özel bir ilişki bulunduğunu ve olay günü İkitelli’de birlikte olduklarını belirtmiş. Ancak Gökhan Akkaya’nın ortaya çıkmasıyla dolmuştan indirilmiş ve polis merkezine gitmiş.

Abdulatif Ali’nin geçmişine baktığımızda, ‘cinsel taciz’, ‘tehdit’, ‘hırsızlık’ gibi suç kayıtlarının olduğu görülüyor. Ayrıca Öznur Akkaya’nın daha önce eşi Gökhan Akkaya’dan ‘kasten yaralama’ suçundan şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı.

Öznur Akkaya’nın dramı devam ederken, yaşananlar herkesi derinden sarsmaya devam ediyor. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.