Pamukkale’de Kavga Sonucu Kadın Hayatını Kaybetti

Kasiyer Merve’nin öldürülmesinde sanıklara ceza yağdı

Denizli Pamukkale’de Gerçekleşen Kavga Sonucu Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli Pamukkale’de, geçtiğimiz 20 Ağustos’ta yaşanan olayda, Yusuf Söylemez ve akrabası Hasan Söylemez arasında çıkan husumet nedeniyle büyük bir kavga yaşandı. Yusuf Söylemez, buluşma noktasına kız arkadaşı Buse Simay Karakaya ile birlikte yanında birkaç arkadaşını da getirdi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Hasan Söylemez, Yusuf Söylemez’i bıçakla yaraladı.

Yaşanan olayın ardından Hasan Söylemez, kaçarak bir markete sığındı. Yusuf Söylemez ise pompalı tüfekle peşinden giderek markette çalışan Merve Acar’a ve Hasan Söylemez’e ateş etti. Bu saldırı sonucunda Merve Acar hayatını kaybetti, Hasan Söylemez ise ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yusuf Söylemez ve beraberindeki altı kişi olay yerinden kaçarken, sonradan hepsi tutuklandı. Mahkeme, sanıkların pişmanlıklarını yetersiz buldu. Yusuf Söylemez’e ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet ceza verilirken, diğer sanıklara da çeşitli hapis cezaları verildi.

Mahkeme heyeti, sanıkların olayın başından beri pişmanlık göstermediklerini belirterek, cezalarında indirim uygulamadı. Davanın sonuçlanmasıyla birlikte tarafların cezaları kesinleşmiş oldu.