Parseller Mahallesi’nde Yangın Korkusu: Çatı Katında Mahsur Kalan İşçi Kurtarıldı

Parseller Mahallesi’nde yaşanan yangın kabusu, çatı katında mahsur kalan işçinin dramını ortaya çıkardı. Saat 11.45 sıralarında meydana gelen olayda, çevredeki vatandaşların yardımıyla Mustafa Küçükkuş’un kurtarılması an be an yaşandı.

Detaylı bilgi veren Küçükkuş, “Baca kenarında çalışırken dumanı fark ettim. Aşağıdan yanıyormuş. Dumandan aşağıya inemeyince çocuklar ip atarak yardım etti. İpi cama bağlayıp aşağıya indim. O an yanıp öleceğimi düşündüm” ifadelerini kullandı.

Olayı gören bir tanık ise yaşanan panik anını şu şekilde anlattı: “Çatı direk yanıyordu. Mustafa abi ipi pencereye bağlayarak kurtarıldı. Panikle hareket ettik, ama sonuçta herkes sağ salim aşağıya inmeyi başardı.”

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının sebebini araştırırken, yangın sırasında yaşanan kurtarma operasyonu halkı derin bir endişeye sevk etti.

Ümraniye'de yangın paniği! Çatıda alevler arasında kaldı... Böyle kurtarıldı

Yangın, Parseller Mahallesi’nde 2 Katlı Binada Panik Yarattı

Parseller Mahallesi’nde saat 11.45 sıralarında meydana gelen yangın, 2 katlı bir binanın çatı katında başladı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında çatıda bulunan Mustafa Küçükkuş, alevlerin ve dumanların arasında mahsur kaldı.

Çevredeki vatandaşların çabalarıyla, Küçükkuş kablo yardımıyla aşağıya sarkarak kurtarıldı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevredekiler tarafından kontrol altına alındı.

Mustafa Küçükkuş, yangın sırasında yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Baca kenarında çalışırken dumanı fark ettim. Aşağıdan yanıyormuş. Dumandan aşağıya inemeyince çocuklar ip atarak yardım etti. İpi cama bağlayıp aşağıya indim. O an yanıp öleceğimi düşündüm.”

Olaya tanık olan Oğuzhan Fatih Yılmaz, “Çatı direk yanıyordu. Mustafa abi ipi pencereye bağlayarak kurtarıldı. Panikle hareket ettik, ama sonuçta herkes sağ salim aşağıya inmeyi başardı” şeklinde konuştu.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının neden çıktığını ve yaşananları incelemek üzere soruşturma başlattı.